Werkende 3D Fallout 4 Pip-Boy print gemaakt door Nederlander

  De Fallout 4 Pip-Boy smartphone mount, die bij de speciale editie van Bethesda's game wordt geleverd, kan niet meer geproduceerd worden. De fabrieken hebben de productielimiet bereikt. Maar nu is het mogelijk om een 3D Fallout 4 Pip-Boy te printen!

  De RPG's second-screen functie waarmee het menu bezocht kan worden in-game, zonder dat de game op pauze gezet wordt is razend populair. De productielimiet werd bereikt en winkels moet genoodzaakt offline. Eerder schreven wij al over een Fallout-fan met een zelfgemaakte Pip-Boy via een 3D-printer, maar nu brengt Yvo de Haas, een 23-jarige jonge jongen uit Zwolle, een werkende 3D Fallout 4 Pip-Boy op de markt.

  3D Fallout 4 Pip-Boy prints online beschikbaar

  Yvo de Haas heeft een kunstmatige Pip-Boy gemaakt aan de hand van verschillende 3D print plannen en elektronische onderdelen. In tegenstelling tot de versie van Bethesda komt de 3D print van Yvo in drie verschillende formaten en kan hij aangepast worden naar verschillende smartphones.

  Een opvallende feature die Yvo heeft geïmplementeerd in de 3D Fallout 4 Pip-Boy is de Tape player. Hiermee kunnen verschillende minigames afgespeeld worden op de Pip-Boy. Aan de hand van de smartphone kunnen gamers de second-screen functie gebruiken.

  Bekijk onderstaande screenshots en de bovenstaande video om de 3D Fallout 4 Pip-Boy werkend te zien inclusief Tape mechanisme om mini-games te spelen. Yvo de Haas heeft op zijn site Ytec3D een volledige beschrijving, 3D print plannen en instructie online gezet. Zijn pagina is absoluut de moeite waard om eens te bekijken!

  Fallout 4 is al te pre-orderen vanaf 59,99 euro en komt uit op 10 november 2015.

  Fallout 4

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2015

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.