Wellicht Star Wars film voor Obi-Wan Kenobi

  Volgens The Hollywood Reporter wordt er momenteel gepraat over een Star Wars film voor Obi-Wan Kenobi. Stephen Daldry, regisseur en Oscar-winnaar, zou de film moeten regisseren.

  Bronnen hebben aan The Hollywood Reporter verteld, dat de gesprekken nog vaag zijn en dat de film ook nog geen script zou hebben. Als er een deal gemaakt is, zal Daldry de film regisseren en schrijven met Lucasfilm.

  Star Wars film voor Obi-Wan Kenobi

  De Obi-Wan Kenobi film is niet het enige Star Wars project waar Lucasfilm en Disney momenteel mee bezig zijn. De laatste beelden van de aankomende Han Solo film worden momenteel ook geschoten. De film zat eerst zonder regisseur, maar Ron Howard nam de rol over. The Hollywood Reporter vertelt ook dat Lucasfilm films voor andere personages aan het overwegen is waaronder Yoda en Boba Fett.

  Wie we kunnen verwachten als hoofdrolspeler, is ook nog niet bekend. De kans is groot dat het Ewan McGregor wordt. McGregor speelde Kenobi in de prequel films en dat beviel goed. Hij heeft aangegeven het personage zeker nog een keer te willen spelen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.