Wees een piraat met deze nieuwe papegaaien Minecraft mod

  Arrrr! Nog even en dan je al je piraten-fantasieën de vrije loop laten in Minecraft. Je kunt dan namelijk op pad met je eigen papegaai. Zo komt er een Minecraft mod aan die deze gekke beesten zal toevoegen.

  De papegaaitjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo vliegen ze rond in het rood, groen, donker blauw en licht blauw. Je kunt de beestje temmen en zo met je meenemen.

  Papegaaien met deze Minecraft mod

  Via een tweet van één van de ontwikkelaars bij Mojang, kunnen we al een glimp van de beestjes opvangen. Zo zien we deze na-apende beestjes vrolijk rondfladderen.

  Vooralsnog is niet bekend wanneer deze Minecraft mod precies naar Minecraft zullen komen. In eerste instantie worden ze uitgegeven voor de PC, Java en Vanilla versie van Minecraft. Andere versies zullen het beestje later mogen verwelkomen.

  Eerder werden er al andere dieren aan Minecraft toegevoegd. Zo verscheen er vele exotische dieren in Minecraft. Een voorbeeld hiervan is de schorpioen.

  Ook in andere games komen veel dieren voor. Eerder vandaag publiceerden wij al een feature met daarin de 5 coolste speelbare dieren.

  Minecraft

  Verkijgbaar vanaf 18 november 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.