We worden getrakteerd op een nieuwe Terminator trailer de dag na Judgment Day

  29 augustus 1997 was Judgment Day. De dag waarop Skynet de wereld zou aanvallen en uitroeien. Sarah Conner en haar zoon hebben er toen voor gezorgd dat die dag nooit zal komen. Maar de tijd is rijp voor een tweede poging van Skynet. Dit zien we allemaal in de nieuwe trailer van Terminator: Dark Fate

  De volgende film in de langlopende Terminator-franchise, Terminator: Dark Fate, gaat verder na James Cameron's Terminator: Judgement Day. De film veegt daarmee de gebeurtenissen van Terminator 3 van de kaart, om zich voor te stellen wat Skynet zou doen als Sarah en haar familie de dag in 1995 hadden gewonnen.

  Is dit de laatste terminator trailer die we gaan zien?

  Fans van de serie hoeven niet getreurd te zijn dat Dark Fate de laatste Terminator-film zal zijn, want James Cameron heeft in een interview met Deadline al laten weten dat het de bedoeling is dat dit de eerste film is van een hele nieuwe reeks.

  "We brachten een aantal weken door met het nalopen van het verhaal en het uitzoeken wat voor soort verhaal we wilden vertellen, zodat we iets zouden hebben om bij Linda te pitchen. We rolden onze mouwen op en begonnen het verhaal te veranderen en toen we eindelijk iets hadden, beschouwden we het als een serie van drie films, dus er is een groter verhaal om te vertellen. Als we het geluk hebben om genoeg geld te verdienen met Dark Fate, dan weten we precies wat we kunnen doen met de volgende films."

  Terminator: Dark Fate staat gepland om te worden vertoond op het witte doek vanaf 1 november. In de film zullen oudgedienden Linda Hamilton (Sarah Connor) en Arnold Schwarzenegger (uiteraard als de Terminator) terugkeren.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.