We Were Here Too aangekondigd

  We Were Here Too aangekondigd. Gamestudio Total Mayhem Games heeft bevestigd dat het vervolg op de populaire Steam game We Were Here deze zomer zal verschijnen. Bekijk de eerste teaser trailer bovenaan de pagina.

  We Were Here kwam op 3 februari 2017 uit en werd al snel een grote sensatie. Zo wist de Steam game meer dan 500.000 downloads te bemachtigen en meer dan 3000 reviews. De gamecommunity vraagt dan ook om meer van de populaire game, en ontwikkelaar Total Mayhem Games heeft de fans gehoord.

  We Were Here Too aangekondigd

  Victor van den Beld, Lead 3D Artist van Total Mayhem Games reageerde als volgt:

  ''Toen wij We Were Here hadden gelanceerd op 3 februari 2017, werden we overrompeld door alle internationale aandacht, positieve reacties en vele downloads. Al deze fantastische feedback zorgt ervoor dat wij binnen Total Mayhem Games nog meer uit de kast willen trekken voor het vervolg."

  De Nederlandse-Indie game is een enorm succes. YouTube en Twitch staan vol met gamers die graag een vervolg van de game willen zien. We Were Here Too zal een intensere en duistere kant van het vergeten kasteel laten zien, met nog meer uitdagende puzzels.

  We Were Here Too is vol in de ontwikkeling en komt ergens in de zomer van 2017 uit voor PC.

  We Were Here Too

  Verkijgbaar vanaf 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.