We Happy Few release uitgesteld naar de zomer

  De We Happy Few release is uitgesteld. De game zou eigenlijk op 13 april uitkomen, maar is nu uitgesteld naar een onbekende datum in de zomer van 2018. Dit meldt ontwikkelaar Compulsion Games op zijn blog.

  Compulsion Games zegt tot deze beslissing te zijn gekomen nadat de game van het begin tot het eind werd doorgelopen. De ontwikkelaar geeft toe dat hij meer tijd heeft om de bugs uit de game te werken en een goed product af te leveren. Hierdoor is de release van de game uitgesteld. De exacte datum van de We Happy Few release is nog niet bekend gemaakt

  We Happy Few release uitstel gepaard met weghalen Early Access

  We Happy Few was eerder in Early Access op Steam, maar veel spelers hebben laten weten dat ze niet blij waren met de kleine hoeveelheid informatie over de game. Ook vonden ze dat de prijs van de Early Access versie van We Happy Few te hoog is voor wat er te spelen valt. Compulsion Games geeft toe dat, terwijl er veel aan de game s gesleuteld, spelers op dit moment niet waar voor hun geld krijgen. Daarom is het nu onmogelijk om de game via Steam te kopen.

  Iedereen die We Happy Few al heeft gekocht in Early Access maar vond dat hij te veel had betaald, kan zijn geld terugvragen via Steam. Hierbij maakt het niet uit wanneer je de game hebt gekocht en hoeveel je de game hebt gespeeld.

  Compulsion Games is van plan om spelers later weer de optie te geven om We Happy Few te kopen via Steam. Maar voordat dit weer mogelijk wordt gemaakt, willen ze dat spelers een duidelijk beeld krijgen van wat de game uiteindelijk zal brengen. Compulsion Games zegt dat er hard wordt gewerkt om ervoor te zorgen dat versie 1.0 van We Happy Few een geweldige game wordt. Wil je meer weten over de game, lees dan onze We Happy Few preview.

  We Happy Few

  Verkijgbaar vanaf 26 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.