Watch Dogs Legion release en andere Ubisoft-games uitgesteld

  Ubisoft heeft vandaag bekendgemaakt dat zij Watch Dogs Legion en andere Ubisoft-titels Rainbow Six Quarantine en Gods & Monsters heeft uitgesteld. De games moesten oorspronkelijk in het fiscale jaar van 2020 verschijnen, dat op 31 maart 2020 eindigt. Dit betekent dat de drie titels na april 2020 verschijnen.

  Dat heeft Ubisoft bekendgemaakt. De drie games verschijnen nu in het fiscale jaar van 2021 en dat begint op 1 april 2020, maar duurt tot 31 maart 2021. Het is dus goed mogelijk dat de games later in het kalenderjaar 2020 uitkomen, maar er is ook een kans dat sommige spellen pas in 2021 het levenslicht zien.

  Volgens Ubisoft worden de drie games uitgesteld om "extra ontwikkelingstijd aan de spellen toe te voegen." Yves Guillemot laat het volgende weten:

  "Elke titel heeft haar eigen sterke identiteit en potentie, maar wij willen onze ontwikkelaars meer tijd geven om er zeker van te zijn dat hun innovaties perfect worden geïmplementeerd. Zo leveren zij optimale ervaringen af voor de spelers."

  Yves Guillemot

  Ubisoft stelt Watch Dogs Legion release uit

  De drie Ubisoft-titels werden allemaal onthuld tijdens de afgelopen E3 en alleen Tom Clancy's Rainbow Six Quarantine kreeg geen releasedatum. Gods & Monsters zou oorspronkelijk op 25 februari verschijnen voor de PC, Switch, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia, terwijl Watch Dogs Legion op 6 maart zou moeten uitkomen voor de Xbox One, PlayStation 4, PC en Google Stadia.

  Het is niet het enige uitstelnieuws van vandaag. Eerder maakte Naughty Dog en Sony ook al bekend dat The Last of Us Part 2 wordt uitgesteld. Die game verschijnt nu eind mei voor de PlayStation 4.

  Watch Dogs Legion

  Verkijgbaar vanaf 29 october 2020

  Meer over deze game
  x

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.