Watch Dogs Legion onthuld met eerste trailer op E3

  Zoals al gelekt voor de E3 komt er een nieuwe Watch Dogs aan. De game, genaamd Watch Dogs Legion, werd tijdens de Ubisoft E3 2019 persconferentie onthuld met een eerste trailer.

  De nieuwe Watch Dogs werd vorige week al gelekt. Daarna kondigde Ubisoft de game maar gelijk aan. Voor de echte onthulling moesten we toch wachten tot de E3 persconferentie, waar de Franse uitgever het spel onthulde middels een lange gameplay trailer.

  Watch Dogs Legion zal zich in Londen afspelen. Je kunt gaan en staan waar je wilt in de Britse hoofdstad. Aangezien de game zich afspeelt in een dystopische toekomst zit deze wel vol surveillance-apparatuur en wordt je constant overal in de gaten gehouden.

  Ook drones spelen een belangrijke rol hierin. Deze vliegen in de hele stad rond en maken je het leven flink lastig. Ze houden je niet enkel in de gaten, maar kunnen ook raketten afvuren, dus pas goed op.

  Wissel van personages

  Nieuw in dit deel is de optie om als allerlei verschillende personages te spelen. De gameplay demo van Watch Dogs Legion werd gestart met Ian, maar al snel legde deze het loodje. Vervolgens kon er gekozen worden tussen tal van andere operatives, welke allemaal flink van elkaar verschillen.

  Het avontuur werd voortgezet als de oude dame Helen, maar al snel werd er weer gewisseld naar Naomi. Het wisselen tussen personages speelt een belangrijke rol in het spel en is nodig om de missies te voltooien.

  Watch Dogs Legion release

  Watch Dogs Legions zal op 6 maart 2020 verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One, PC en Google Stadia.

  Watch Dogs Legion

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.