Watch Dogs gratis te spelen op Uplay

  Deze week is Watch Dogs gratis te downloaden op Uplay. Vanaf vandaag kun je de game tot en met 13 november voor niks in bezit krijgen.

  De gratis Watch Dogs week begint vanmiddag om 5 uur. 13 november, op dezelfde tijd, stopt de gratis periode van de open wereld game. Wanneer je hem deze week download, blijft het in je bezit. Je hoeft dus niet alsnog te betalen als de gratis week voorbij is.

  Watch Dogs gratis week is niet zeldzaam

  Het is niet de eerste keer dat Ubisoft één van haar games voor niks aanbiedt. Zo werden vorig jaar bij het dertigjarige bestaan van het Franse bedrijf maandelijks games weggegeven via het digitale platform Uplay. Je kon onder meer The Crew, Prince of Persia: The Sands of Time en Rayman Origins kosteloos spelen.

  Watch Dogs kwam in mei 2014 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De release ging niet zonder controverse, want de game was aanzienlijk minder mooi dan in de trailers. Desondanks zorgde de open wereld game, waarin je al hackend je omgeving kunt manipuleren, voor een persoonlijk verkooprecord voor Ubisoft.

  Watch Dogs is alleen gratis voor de PC. Voor de PlayStation 4 en Xbox One versie moet je namelijk wel nog betalen. Nu is de game al relatief oud, dus zal je hem makkelijk voor een lage prijs ergens binnen kunnen hengelen.

  Watch Dogs

  Verkijgbaar vanaf 27 may 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.