Watch Dogs graphics downgrade toegelicht door Ubisoft

  Via de officiële website van Watch Dogs werd gisteravond door Ubisoft bekendgemaakt waarom de graphics van Watch Dogs voor de PC een downgrade hebben ondergaan.

  Eerder deze week werden er namelijk verborgen bestanden gevonden die de graphics van de game zouden verbeteren. Deze oude installatiebestanden, die naar het schijnt uit 2012 komen, waren gedeactiveerd door Ubisoft, maar zijn inmiddels als een mod te downloaden.

  Ubisoft vertelt nu dat het deze opties verborgen hield, omdat het zorgde voor problemen op het gebied van prestatie, stabiliteit, waarheidsgetrouwe visuals, en kwaliteit van de gameplay. Ubisoft zegt hierbij wel dat de notie dat zij met opzet graphics zouden downgraden tegen hun principes ingaat. De ontwikkelingsteams doen er namelijk alles aan om spellen zo goed mogelijk op elk platform te laten draaien.

  Watch Dogs oude graphics setting kan zorgen voor problemen

  Verder waarschuwt Ubisoft dat het gebruiken van de oude settings een negatieve impact kan hebben voor Watch Dogs. Deze settings kunnen er namelijk voor zorgen dat het spel prestatieproblemen krijgt, instabiel wordt, of dat de speler de gameplay niet zal waarderen vanwege een omgeving die niet goed te lezen is.

  Watch Dogs

  Verkijgbaar vanaf 27 may 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.