'Watch Dogs 3 release brengt het hacken naar Londen'

  De Watch Dogs 3 release zal plaatsvinden in Londen. Dat beweert Jason Schreier van gaming nieuws website Kotaku in een recent artikel. Deze informatie komt uit een patch voor Watch Dogs 2 die aanpassingen bracht aan het einde van de in 2016 uitgekomen game.

  Ubisoft

  Ubisoft is lekker bezig met het teasen van nieuwe games. Zo werd er ook een aanwijzing gevonden in de gameplay van The Division 2 die het bewijs zou kunnen zijn voor een Assassins Creed game die over Vikings gaat. Volgens Kotaku is dit een teaser op basis van insiders die ze hebben gesproken over de aanwijzing. In hetzelfde artikel spreekt Kotaku alleen ook over Watch Dogs 3 release die dit jaar nog moet uitkomen.

  Wat weten we allemaal over de Watch Dogs 3 release?

  Over het nieuwe deel in de Watch Dogs-reeks is nog maar weinig bekend. Ubisoft heeft de game zelfs niet eens officieel aangekondigd. Iets wat ze waarschijnlijk tijdens E3 2019 gaan doen. Wel hebben ze toegegeven dat de game in productie is.

  Ook is er een flinke tease te vinden in de mobiele app van Ubisoft. Als je namelijk aan Sam, Ubisoft’s AI assistent, vraagt of hij iets weet over de nieuwe Watch Dogs, geeft hij dit als antwoord: "Watch Dogs 3 is nog niet afgerond, maar een eerste versie die ik heb geprobeerd werkt prima. Het development team verricht wonderen. Ik kan niet wachten tot jij de game kunt proberen!". Als we deze AI moeten geloven is Watch Dogs 3 dus zeker een game om naar uit te kijken.

  Waar komt deze informatie vandaan?

  De reden voor dit spontane nieuws is dat Kotaku’s Jason Schreier beweert dat het gerucht dat de nieuwe Watch Dogs zich in Londen afspeelt klopt. Dit gerucht ontstond door een patch voor Watch Dogs 2 die het einde van de game langer maakte. In dit nieuwe, langere einde, hebben twee personen een gesprek over het wereldwijd ontstaan van nieuwe hackersgroepen. Vervolgens wordt er op een mobiele telefoon een kaart geopend die de Londense wijk Brixton uitlicht.

  Naar verwachting zal Ubisoft Watch Dogs 3 op E3 2019 aankondigen met een trailer. Hopelijk wordt er dan ook een release datum bekend gemaakt. Wil je weten wat wij van Watch Dogs 2 vonden? Lees dan onze Watch Dogs 2 review!

  Watch Dogs 2

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.