Watch Dogs 2 online functies weer beschikbaar

  De Watch Dogs 2 online functies zijn weer deels beschikbaar. De PS4-spelers van Watch Dogs 2 kunnen al weer aan de slag, en Xbox One spelers zullen in de loop van de dag ook met de multiplayer aan de gang kunnen.

  Watch Dogs 2 had bij de launch een aantal problemen met de multiplayer, waardoor deze deels niet beschikbaar was tijdens de eerste week van Watch Dogs 2. De multiplayer functies zorgden voor veel lag en crashende servers. Het lijkt erop dat de problemen zijn opgelost, want een groot deel van de multiplayer functies zijn nu speelbaar.

  De volgende multiplayer functies zijn nu weer beschikbaar:

  • Het vinden van doelwitten voor bounty hunts.
  • Het activeren van een bounty hunt op jezelf.
  • De mogelijkheid om jezelf in een wereld van een andere speler te 'hacken'
  • Het uitnodigen van spelers voor de co-op modus.
  • Het zoeken naar spelers voor de co-op modus.

  Watch Dogs 2 online functies zijn niet allemaal nog beschikbaar

  Het bovenstaande lijstje zijn niet alle online functies die in Watch Dogs 2 zitten. Wanneer de huidige multiplayer functies stabiel blijven worden de rest van de functies beschikbaar gemaakt. Zo is het willekeurig tegenkomen van andere spelers in de wereld van de game vooralsnog niet beschikbaar.

  De multiplayer functies zijn op dit moment alleen nog beschikbaar voor de Playstation 4. Later vandaag zal Xbox One aan de beurt komen. Bij XGN hebben we de singleplayer al beoordeeld.

  Watch Dogs 2

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.