Watch Dogs 2 DLC 'No Compromise' is vandaag uitgekomen

  No Compromise is de derde Watch Dogs 2 DLC pack. Vanaf vandaag is de DLC beschikbaar voor de PS4 en vanaf 18 mei zal de DLC ook voor de Xbox One en PC beschikbaar zijn.

  No Compromise is een onderdeel van de Season Pass content. De DLC voegt een nieuwe DedSec operation toe met een nieuwe verhaallijn die uit meerdere missies bestaat. In deze missies hackt DedSec een porno filmstudio en krijgt DedSec te maken met de Russische maffia. De uitbreiding bevat daarnaast nieuwe time trial uitdagingen met zes singleplayer races. In deze races moeten spelers binnen de tijd de race voltooien met een aantal speciale voertuigen.

  Ook bevat No Compromise nieuwe wapens, voertuigen en outfits. Er komen twee extra wapens die niet dodelijk zijn, waaronder een paintball geweer. Verder kan Marcus zich nu kleden als agent, brandweerman of ambulance broeder en hier zijn ook een aantal nieuwe vaardigheden aan gekoppeld. Zo kun je nu NPC's bevriezen of juist reanimeren.

  Watch Dogs 2 DLC

  Tegelijk met de DLC is er ook een gratis update uitgekomen voor Watch Dogs 2 op alle platformen. Deze update voegt nieuwe opties toe om Marcus aan te passen. Er zijn 13 nieuwe outfits bijgekomen en daarnaast zijn er nieuwe online opties en een endgame uitdaging. Deze endgame uitdaging komt in de vorm van de nieuwe ShowD0wn modus waarin twee teams van twee spelers het tegen elkaar opnemen. Deze Showd0wn modus bestaat weer uit drie gamemodi: Doomload, Hack/Bescherm de servers en Steel de HDD.

  Gisteren postten wij al een bericht over de update, maar nu is dus ook meer bekend over de No Compromise DLC. In onze review kreeg Watch Dogs 2 een 8.0.

  Watch Dogs 2

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.