Wasteland 2 verschijnt eind augustus voor de PC

  De PC-titel Wasteland 2 zal tegen het einde van augustus in de winkels komen te liggen. Dit maakt ontwikkelaar inXile Entertainment bekend op de Kickstarterpagina van de game.

  Wasteland 2 begon in 2012 als een project op Kickstarter en het enthousiasme omtrent de game was hoger dan verwacht. Ontwikkelaar inXile Entertainment hoopte met de campagne 900.000 dollar op te halen, maar wist uiteindelijk bijna drie miljoen dollar te verdienen aan donaties.

  Nu, twee jaar later is het einde in zicht en geeft de studio een indicatie over wanneer we de game mogen verwachten, namelijk eind augustus.

  "Als eerste wil ik jullie donateurs bedanken. Zonder jullie zou ik niet zo ver zijn gekomen als ik vandaag ben. Ik ben nog maar een paar maanden verwijderd van het uitbrengen van de game die ik al vijfentwintig jaar wil maken.

  Het is erg spannend om zo dicht bij het einde te zijn en het is jullie feedback die de game naar een nog hoger niveau heeft getild," aldus Brian Fargo, oprichter van inXile Entertainment, op de kickstarter pagina van Wasteland 2.

  De bèta van Wasteland 2 is nog steeds druk aan de gang en inXile Entertainment geeft aan dat het laatste grote gebied van Arizona inmiddels aan de testversie is toegevoegd. Dit houdt in dat de gehele kaart van Arizona nu beschikbaar is voor de testers en dat de helft van de gehele game nu bereikbaar is in de bèta.

  Wasteland 2

  Verkijgbaar vanaf 19 september 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.