Warner Bros onthult Aquaman trailer tijdens San Diego Comic Con

  Tijdens San Diego Comic Con heeft Warner Bros de eerste Aquaman trailer getoond. De trailer laat meer zien van het verhaal rondom Arthur Curry, oftewel Aquaman, en hoe zijn leven verder gaat naar de gebeurtenissen uit Justice League.

  De trailer focust dan ook veel op omgevingen uit Aquamans thuisbasis, de mythische stad Atlantis. Verder maken we kennis met de halfbroer van Aquaman, Orm, en met Mera, de vrouw die Aquaman gaat helpen tijdens zijn strijd. Orm is namelijk de koning van Atlantis, maar staat op het punt om de oorlog aan te gaan met de bevolking op het land. Mera wil dit voorkomen en probeert Aquaman, die ook van adelijk geslacht is, op de troon te krijgen.

  Aquaman trailer toont humor

  Wat verder opvalt uit de trailer is de humoristische toon die de film probeert neer te zetten. Het succes van de Marvel-films is natuurlijk wrang voor DC, aangezien die ook een blik superhelden heeft waarmee miljoenen mee kan worden opgehaald. Waarschijnlijk probeert Warner Bros met de lichte en gevatte toon meer publiek naar de DC-gerelateerde films te trekken.

  De film is de zesde film in het gedeelde DC-universum en moet op 20 december in de bioscoop te zien zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.