Warner Bros heeft nieuwe free-to-play mobile games aangekondigd

  Warner Bros heeft vijf nieuwe free-to-play mobile games aangekondigd. Voor geen van alle is bekend wanneer ze uit zullen komen, maar we hebben al wat details.

  De volgende games zijn door Warner Bros aangekondigd: Mortal Kombat X, Batman Arkham Underworld, LEGO Batman 3: Beyond Gotham, DC Comic Legends en een Game of Thrones game. Hieronder vind je meer details over deze free-to-play mobile games.

  De free-to-play mobile games

  De eerste game in het rijtje is de mobiele game van Mortal Kombat X. De trailer van deze game kwam deze week uit en hierin is al meer te zien over de mobiele game. Een leuke toevoeging voor console en PC gamers van Mortal Kombat X is dat je hier content op de mobiele app kunt vrijspelen.

  Daarnaast is Batman Arkham Underworld aangekondigd. Dit is een spin-off op Batman Arkham Knight. In deze game sta je aan de andere kant en ga je de strijd aan tegen Batman. Je kunt jezelf nu inschrijven voor de beta testen.

  Een andere Batman game in dit rijtje is LEGO Batman 3: Beyond Gotham. In deze game komen verschillende helden uit de DC stips bij elkaar. Je gaat naar de ruimte om Brainiac tegen te houden in zijn missie de aarde te vernietigen. Deze game verscheen al op Xbox 360, Xbox One, Wii U, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita en PC, maar komt binnenkort dus ook voor mobiele apparaten.

  DC Comic Legends komt binnenkort ook uit voor op mobiele apparaten. Je verzamelt in deze mobiele RGP superhelden en vijanden en kun je je team aanpassen om de beste helden in te kunnen zetten in je gevechten.

  Ook komt er een mobiele Game of Thrones game, hiervan is de naam nog niet bekend. In deze strategiegame word je lid van een genootschap, kom je aan de macht en dan kun je proberen om de Iron Throne te claimen. Als je dat aandurft.

  Mortal Kombat X

  Verkijgbaar vanaf 14 april 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.