WarioWare Gold aangekondigd door Nintendo voor de 3DS

  Gisteren tijdens Nintendo Direct kregen we het ene na de andere reveal van nieuwe Switch games voor onze kiezen. Maar Nintendo heeft de 3DS niet links laten liggen. Het bedrijf heeft WarioWare Gold aangekondigd voor de handheld. De game bevat allerlei verschillende minigames.

  Voor wie in de laatste weken van de zomervakantie zich nog even wil relaxen, of ergeren, heeft geluk. WarioWare Gold verschijnt namelijk op 3 augustus en brengt de oude vertrouwde minigames weer met zich mee. Ook zal er een groot scala aan nieuwe spelletjes toegevoegd worden.

  WarioWare Gold aangekondigd samen met andere 3DS games

  We hebben dus een exacte datum voor wanneer we aan de slag kunnen met alle oude en nieuwe minigames van Wario op de 3DS, maar er is nog meer. Zo komt er een remake van het GameCube spel Luigi's Mansion naar de handheld van Nintendo. Een exacte releasedatum is er nog niet.

  Daarnaast is Mario & Luigi: Bowser's Inside Story ook aangekondigd voor de 3DS. Dit wordt een remake van het originele spel, dat in 2009 verscheen voor de originele Nintendo 3DS.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.