Warhammer Vermintide 2 releasedatum bekendgemaakt

  Ontwikkelaar Fatshark heeft de Warhammer Vermintide 2 releasedatum voor de PC aangekondigd. Het spel zal vanaf 8 maart verkrijgbaar zijn. Een releasedatum voor consoles is nog niet onthuld.

  Warhammer Vermentide 2 is een first-person actie co-op game dat zich afspeelt in de wereld End Times. Spelers zullen in dit nieuwe deel de gecombineerde krachten van het Chaos-leger en hordes van Skaven moeten verslaan. Skaven vijanden kwam in het eerste deel ook al voorbij.

  Warhammer Vermintide 2 release met korting

  Naast vele gevechten is er ook een systeem met verschillende carrières. Een carrière kan gekozen worden en spelers kunnen zich hier vervolgens verder in specialiseren. Om vijanden te kunnen verslaan is er een mogelijkheid om een arsenaal van wapens aan te passen aan de vechtstijl van spelers.

  Vermentide 2 is een vervolg op de originele Warhammer: End Times – Vermintide dat uitkwam voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. In onze Warhammer Vermintide review geven we het spel een 7,5. Nu is het afwachten of het nieuwe deel ook zo’n succes gaat worden.

  Momenteel is Warhammer Vermintide 2 alvast te pre-orderen via Steam. Iedereen die het spel vooraf koopt zal tien procent korting krijgen op zijn of haar aankoop. Het spel is dan voor 25,19 euro te verkrijgen.

  Warhammer: Vermintide 2

  Verkijgbaar vanaf 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.