Warhammer Vermintide 2 release aangekondigd met gameplay trailer

  Ontwikkelaar Fatshark heeft een gameplay trailer uitgebracht en daarmee de Warhammer Vermintide 2 release aangekondigd. Ook is bekendgemaakt dat het spel begin 2018 uit zal verschijnen. Je kunt de trailer hierboven bekijken.

  Warhammer Vermintide 2 is het vervolg op Warhammer: End Times – Vermintide. Dit spel kwam uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. In onze review gaven wij het een 7,5.

  Het spel is een actie first-person co-op game dat zich afspeelt in de apocalyptische wereld End Times. Dit keer zullen spelers een nog grotere bedreiging moeten uitschakelen. Namelijk de gecombineerde krachten van het Chaos-leger en de Skaven hordes die in het eerste deel ook al voorkwamen.

  Warhammer Vermintide 2 release - Gameplay trailer toont vijanden

  Spelers kunnen uit 15 verschillende carrières kiezen om te spelen, in deze carrières kan vervolgens gespecialiseerd worden. Verder kan het arsenaal van een speler aangepast worden om de wapens aan te passen aan je vechtstijl. Er komt ook een nieuw Heroic Deeds System waarin spelers zichzelf kunnen bewijzen.

  In de Warhammer Vermintide 2 gameplay trailer die is uitgebracht en je hierboven kunt bekijken, zijn beelden te zien van een team die tegen vijanden vecht. Ook zien we enkele wapens die gebruikt kunnen worden waaronder een automatische kruisboog en een zwaard.

  Warhammer: Vermintide 2

  Verkijgbaar vanaf 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.