Warhammer Chaosbane beta winactie - Win een code voor de closed beta!

  Wil jij een code winnen voor de Warhammer Chaosbane beta? Dat kan want XGN geeft in totaal tien codes weg voor de Closed Beta van Warhammer Chaosbane en jij kunt daar kans op maken. Lees snel wat je moet doen om een code te bemachtigen!

  Je kunt alleen aan de Warhammer Chaosbane beta meedoen door middel van een speciale code die je krijgt als je de nieuwe game pre-ordered. De game komt op 4 juni uit en voor die tijd kun jij de game alvast uitproberen via de Closed Beta. Deze zal plaatsvinden maart, gevolgd door een tweede Closed Beta in april.

  De gesloten beta gaat op alle platformen op 7 maart om 10.00 van start en duurt tot en met 13 maart 10.00 uur. Je kunt dan alvast aan de slag met de campaign van de game en met de Konrad en Elontir-classes (lees: soldaat en elf-klasse) spelen tot level 20. Dit kun je ook samen met een vriend of vriendin doen via coöp, zowel lokaal als online met maximaal vier spelers. Voordat het zover is, moet je eerst een code voor de beta zien te bemachtigen.

  XGN geeft in totaal tien codes weg voor de Closed Beta van de game. Vijf keer geven we een code weg voor de PlayStation 4, drie codes voor de Xbox One en twee voor de PC. Om kans te maken op een code voor de beta van de game moet je het volgende doen:

  Om te winnen moet je reageren op onze speciale post op onze social media kanalen Facebook, Instagram en Twitter door iemand te taggen die XGN nog niet volgt en door je voorkeursplatform te vermelden.

  Warhammer Chaosbane beta voor de release

  De Warhammer Chaosbane beta komt een paar maanden voor de release van de game, waarin je met verschillende klasses kunt strijden tegen duistere vijanden. Je kunt alleen of samen zowel lokaal als online met maximaal vier spelers samenwerken om de manschappen van Chaos te verslaan. Dit doe je met de verschillende vaardigheden van de soorten personages als wie je kunt spelen. Door dit te doen word je constant sterker met de nieuwe voorwerpen die je verdient, zoals je dat in een game als Diablo III ook deed bijvoorbeeld.

  Warhammer Chaosbane komt op 4 juni uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Warhammer Chaosbane

  Verkijgbaar vanaf 4 june 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.