Warhammer Chaosbane aangekondigd door EKO Software

  De Franse ontwikkelaar EKO Software heeft Warhammer Chaosbane aangekondigd. Het wordt een actie-RPG dat plaatsvindt in het Warhammer fantasy-universum. Het spel komt uit op de Xbox One, PlayStation 4 en pc.

  EKO Software

  EKO Software kondigde het spel aan op Twitter. Details zijn nog schaars, maar wel liet de ontwikkelaar los dat Chaosbane plaats gaat vinden in het oude Empire. Spelers kunnen in de huid kruipen van een mens uit het Keizerrijk, een Dwerg, een High Elf, of een Wood Elf.

  Warhammer Chaosbane aangekondigd voor Warhammer Fantasy-universum

  Even een korte opfriscursus: Warhammer kent twee verschillende maar aan elkaar gerelateerde universa: het Warhammer fantasy universum en Warhammer: 40.000. Warhammer Chaosbane is gevestigd in de eerste van deze twee; een High Fantasy Grimdark setting die focust op de strijd tussen de machten van Chaos en onder andere Mensen, Elfen en Dwergen.

  Aan de screenshots te zien wordt Warhammer: Chaosbane een Diablo-achtige actie-RPG. We zien een third-person gezichtspunt, en een character die het met behulp van magie opneemt tegen Lizardmen, en verschillende ondode vijanden. Volgens EKO Software kun je in het spel locaties ontdekken als de vervloekte stad Praag en Nuln, de oude hoofdstad van The Empire.

  Een goede periode voor Warhammer-fans

  EKO Software is de studio achter de zombie-survival game How To Survive. Zij ontwikkelen de game in samenwerking met de tevens Franse uitgever Bigben Interactive. Voor zowel EKO als Bigben wordt dit het eerste Warhammer-spel dat zij maken. Fans van het Warhammer-fantasy als het Warhammer 40K-universum hebben in ieder geval genoeg te doen; in maart kwam Warhammer: Vermintide 2 uit, en 40K-fans kunnen deze en volgende maand aan de slag met Warhammer 40.000: Inquisitor-Martyr.

  Details over de releasedatum en of het spel singleplayer of multiplayer zal hebben zijn nog niet bekendgemaakt door EKO, maar we zullen je hierover op de hoogte houden.

  Warhammer: Chaosbane

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.