Warhammer 40K Inquisitor Martyr Warzone aangekondigd

  Warhammer 40K Inquisitor Martyr Warzone bekendgemaakt. De Warzone is een nieuwe modus die vanaf 18.00 Nederlandse tijd beschikbaar is in Warhammer 40K Inquisitor Martyr. Deze nieuwe modus brengt een nieuw verhaal naar de endgame.

  Neocore Games

  Ontwikkelaar Neocore Games brengt een nieuwe modus naar Warhammer 40K Inquisitor Martyr, namelijk de Warhammer 40K Inquisitor Martyr Warzone modus. Deze is niet voor de beginnelingen, want het is een specifieke modus voor zij die al flink wat uren gespeeld hebben. Zo moet je bijvoorbeeld een Power Rating van 1100 of meer hebben en afreizen naar het Lacaon Systeem om deel te nemen.

  In de Warzone zijn er vijf levels met elk een unieke verhaallijn. Binnen deze levels moet de speler tien gevechten winnen om aan het einde van de vijftig gevechten een speciale eindeloze modus vrij te spelen. Hierdoor kun je oneindige hordes vijanden een kopje kleiner maken.

  Niet alleen krijg je in Warzones de mogelijkheid om een nieuwe horde modus te unlocken, want ook zijn er nieuwe items en Skills te verzamelen. Zo kun je drie passieve skills unlocken en is het ook mogelijk om een actieve skill slot vrij te spelen. Als laatste kun je ook nieuwe Favours verzamelen die gebruikt kunnen worden om nieuwe vijanden op te roepen. In een blogpost op de website van Neocore games kun je meer lezen over de nieuwe Warhammer 40K Inquisitor Martyr modus.

  Warhammer 40K Inquisitor Martyr Warzones met console lancering

  De lancering van de nieuwe Warzones modus valt op dezelfde dag als de lancering van de console versie van Warhammer 40K Inquisitor Martyr. De game werd een paar weken voor de PC-versie uitkwam met een maand uitgesteld om de PlayStation 4 en Xbox One versie te verbeteren. De PC-versie kwam wel zoals gepland uit op 5 juni en in onze Warhammer 40K Inquisitor Martyr review kun je lezen wat we van het spel vonden.

  Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr

  Verkijgbaar vanaf 5 june 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.