Warhammer 40K Inquisitor Martyr console release uitgesteld

  De Warhammer 40K Inquisitor Martyr console release is uitgesteld met een maand. De release op PC gaat nog wel gewoon op 6 juni plaatsvinden. De reden voor het uitstellen heeft te maken met de unieke functies.

  De Warhammer 40K Inquisitor Martyr console versie is uitgesteld en komt nu een maand later uit op 5 juli. Ontwikkelaar Neocore Games laat weten dat er meer tijd nodig is om de game uit te brengen op de consoles en dat heeft te maken met het omzetten van de functies. De consoleversies zijn namelijk fundamenteel anders dan de PC-game.

  Alle gameplay moet voor de consoleversies opnieuw worden ontworpen en dat geldt ook voor functies als de lokale multiplayer. Deze is namelijk op de PC niet te vinden en wordt speciaal voor de console-versie ontworpen. Het ontwikkelingsteam heeft daarom de keuze gemaakt om een extra maand aan tijd te nemen op de game optimaal te maken. Op deze manier kunnen alle details verfijnd worden en de kwaliteit worden opgepoetst.

  Warhammer 40K Inquisitor is een actie-RPG die zich afspeelt in het 41ste millennium waarin er alleen nog maar oorlog heerst in de ruimte. Als Inquisitor is het de taak van de speler om schoon schip te maken in de Caligari Sector. De Caligari Sector wordt namelijk geplaagd door de Chaos Gods en jij gaat als Inquisitor op onderzoek uit hoe je dit kunt stoppen.

  Warhammer 40K Inquisitor Martyr console versie anders dan PC

  Omdat Warhammer 40K Inquisitor Martyr console op een andere manier gespeeld moet worden, moeten er flink wat veranderingen worden toegevoegd. Naast de lokale co-op moeten de menu's en besturing bijvoorbeeld ook op de schop. De manier van besturen is namelijk heel anders, zoals je bijvoorbeeld in Diablo III ook kunt zien.

  Warhammer 40K Inquisitor Martyr komt op 5 juni uit voor de PC en een maand later op 5 juli voor de Xbox One en PlayStation 4. Wij mochten alvast aan de slag met de game en in onze Warhammer 40K Inquisitor Martyr review kun je lezen wat we van de game vonden. De game is op het moment al in Early Access te spelen op Steam en in onze Warhammer 40 K Inquisitor Martyr preview kun je lezen wat we tot nu toe van de game vinden.

  Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr

  Verkijgbaar vanaf 5 june 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.