Warframe Plains of Eidolon nu ook te spelen op console

  De Warframe Plains of Eidolon update is nu live op PlayStation 4 en Xbox One. Deze open wereld kwam eerder al naar de PC versie van Warframe.

  De Plains of Eidolon update voor Warframe brengt de eerste open-world gameplay naar Warframe en was eerder al te spelen op PC. Nu kunnen ook console spelers aan de slag met deze nieuwe wereld.

  Warframe Plains of Eidolon brengt nieuwe gameplay

  De update brengt veel nieuwe gameplay elementen naar Warframe. Zo kunnen tot 50 spelers samen in één instance van de nieuwe map en daar samen missies doen. Deel van de open World is dat spelers kunnen speervissen.

  De nieuwe map komt ook met een stad, waar spelers items kunnen kopen en verkopen. Ook kun je hier een bounty starten, waardoor je een serie aan missies krijgt in de open wereld. Deze missies geven dan weer speciale beloningen.

  Wanneer het nacht is in Plains of Eidolon, kunnen spelers op jacht gaan naar de zogenaamde Eidolon. Dit monster is volgens Digital Extremes een ultieme uitdaging voor spelers en een gevecht waarvoor ze zeker meerdere spelers om zich heen moeten verzamelen.

  De update brengt ook een nieuwe Warframe genaamd Gara, die glas kan besturen. Ook nieuwe wapens en een nieuwe collectie zijn toegevoegd. Daarnaast heeft deze update ook de skill tree aangepast.

  Warframe is gratis te spelen op PC, PlayStation 4 en Xbox One.

  Warframe

  Verkijgbaar vanaf 25 march 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.