War Thunder update voegt Italië als speelbare factie toe

  De nieuwe War Thunder update voegt Italië als speelbare factie toe. Het is de eerste nieuwe factie die aan het spel wordt toegevoegd sinds de lancering.

  De update van War Thunder richt zich vooral op de vliegtuigen. Producent Vyacheslav Bulannikov zegt dat in komende updates Italië verder wordt uitgebreid. Bulannikov laat verder weten dat het team bezig is om een ander land in het spel te stoppen. Om welk land dit gaat is nog niet bekend.

  War Thunder update met Italië

  De Regia Aeronautica update brengt de vliegtuigen van Italië naar War Thunder. Vliegtuigen van de jaren '30 tot vliegtuigen na de Tweede Wereldoorlog worden aan het spel toegevoegd. Hieronder vallen vliegtuigen als de CR 32 Biplane en de SM.79 Sparviero.

  Bulannikov noemt de luchtmacht van Italië als één van de meest flexibele op het slachtveld. Daarom past volgens hem Italië perfect in War Thunder. De vliegtuigen komen eerst beschikbaar in de closed beta test voordat ze in de echte game uitkomen.

  War Thunder is een MMO dat zich richt op voertuiggevechten in de Tweede Wereldoorlog. Spelers kunnen de strijd aangaan ter land, ter zee en in de lucht. In onze War Thunder review is te lezen wat wij van de game vinden.

  War Thunder

  Verkijgbaar vanaf 15 august 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.