War of the Worlds TV serie in de maak bij BBC

  De BBC heeft vandaag aangekondigd met een War of the Worlds TV serie te komen. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van H.G. Wells uit 1898.

  De War of the Worlds serie van BBC gaat uit drie delen bestaan en gaat in de lente van 2018 in productie. De serie gaat zich afspelen in het Engeland van het Victoriaanse tijdperk. Het boek van H.G. Wells waar de serie op gebaseerd is werd ook rond deze tijd geschreven en deze serie wordt de eerste War of the Worlds adaptatie die zich in die tijd afspeelt.

  De serie gaat geschreven worden door Peter Hartness, hij is verantwoordelijk voor een aantal afleveringen van Doctor Who en een paar andere series die in het verleden door BBC werden uitgezonden.

  War of the Worlds TV serie

  De serie werd voor het eerst aangekondigd in 2015, maar we weten nu ook wanneer de serie in productie zal gaan. Het boek waar de serie op gebaseerd is gaat over iemand die ontdekt dat de aarde wordt overgenomen door aliens.

  Sinds het boek in 1898 werd uitgebracht zijn er een aantal films, series, games en zelfs radioshows gebaseerd op het boek. De bekendste hiervan is de film War of the Worlds uit 2005 die werd geregisseerd door Steven Spielberg en in 2011 kwam de War of the Worlds game uit voor de PS3 en de Xbox 360.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.