Wapen uit Mass Effect Andromeda trailer is niet speelbaar in-game

  Een wapen uit een Mass Effect Andromeda trailer is niet speelbaar in de game zelf. Dat blijkt uit een antwoord van ontwikkelaar BioWare op een vraag van een nieuwsgierige fan. Het gaat om de X5 Ghost.

  De X5 Ghost is vaker in een Mass Effect Andromeda trailer te zien geweest. Nu blijkt dat het stukje marketingmateriaal van BioWare niet te craften is en dus niet speelbaar is. De tweet van Ian Frazier, ontwikkelaar bij BioWare, staat hieronder.

  Frazier meldt dat BioWare het overweegt om de X5 Ghost alsnog speelbaar in de game te maken en dus niet alleen in een Mass Effect Andromeda trailer te laten. De reden hiervoor is dat meerdere spelers hun interesse hebben getoond in het wapen. Nog even afwachten dus.

  Plannen vandaag onthuld

  BioWare meldde vorige week dat het nieuwe plannen heeft voor een update van de meest recente Mass Effect. Vandaag zouden die bekend worden gemaakt. De kans is aanzienlijk dat de animaties in de game verholpen zullen worden in een nieuwe update, die zijn op zijn zachtst gezegd niet optimaal.

  Mass Effect Andromeda kwam op 23 maart uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.