Wachowski's werken niet mee aan Warner Bros. The Matrix reboot

  Het is al enige tijd bekend dat Warner Bros. bezig is met een reboot van The Matrix. Welke creatieve geesten er achter dit project zitten is tot nu toe nog een mysterie, maar één ding weten we nu wel. De Wachowski’s werken niet mee aan de Matrix Reboot.

  Warner Bros. Entertainment

  Entertainmentwebsite /Film had tijdens de Television Critics Association Awards van dit weekend de gelegenheid om te spreken met Lilly Wachowski, één helft van het regieduo van de originele Matrix-trilogie. Op de vraag of zij betrokken zou zijn bij de nieuwe Matrix film was het antwoord dat ze het daarvoor te druk heeft, vermoedelijk met de serie Work in Progress.

  Wachowski liet ook weten dat ze hoopt dat de nieuwe Matrix beter is dan het origineel. Ze vertelt dat ze ervan houdt als verhalen “de wereld ingaan en op andere manieren terugkomen”. Ze zou zich geen eigenaar voelen van het verhaal en er daarom geen moeite mee hebben dat ze niet betrokken is bij de reboot.

  Wat betekent dit voor de Matrix Reboot?

  Het is nog volledig onbekend wie er in de plaats van de Wachowski’s het verhaal en de regie van de film op zich zal nemen. Ook nieuws over de cast blijft tot dusver uit. Het lijkt erop dat de hoop dat Keanu Reeves terugkeert naar de franchise nu klein is, aangezien hij de betrokkenheid van de Wachowski’s eerder als voorwaarde heeft genoemd voor een terugkeer naar de wereld van de Matrix.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.