Waarschijnlijk wordt Nintendo NX regiovrij

  Nintendo is aan het onderzoeken hoe zij hun consoles regiovrij kan maken. Op dit moment kun je bepaalde games in enkele regio's niet spelen. Maar waarschijnlijk wordt de Nintendo NX regiovrij.

  Het is erg onwaarschijnlijk dat de huidige consoles regiovrij kunnen worden. Daarentegen zou het wel mogelijk zijn voor de Nintendo NX, zoals zijn projectnaam luidt.

  Er wordt nu onderzoek gedaan door Nintendo over de mogelijkheden en welke gevolgen het zal hebben. Het is dus nog niet zeker of de Nintendo NX daadwerkelijk regiovrij wordt.

  Nintendo NX regiovrij, maar nog niet onthuld

  De Nintendo NX werd in maart aangekondigd als een nieuwe console van Nintendo die een totaal nieuwe ervaring zal geven. Satoru Iwata liet weten dat Nintendo een andere kant op gaat in vergelijking met eerdere consoles, het bedrijf wil zijn spelers verrassen en hun manier van gamen positief veranderen.

  We kunnen overigens geen onthulling van de Nintendo NX verwachten op de E3 dit jaar. Om preciezer te zijn, de Nintendo NX wordt nog niet voor 2016 onthuld. Geen enkel verder detail zal aan het licht komen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.