Waarom is PSN username veranderen niet mogelijk?

  Je PSN username veranderen is niet mogelijk; eigenlijk willen wij als gamers het daarom juist nóg liever. Sony gaat de mogelijkheid misschien later toevoegen, maar legt alvast uit waarom ze het niet willen hebben.

  In een interview met het Amerikaanse IGN legt Shawn Layden, CEO van Sony Computer Entertainment America, uit waarom je PSN username veranderen verboden is:

  We willen vermijden dat je online gaat met Far Cry, een aantal mensen gaat lastigvallen, vervolgens je avatar verandert, je username verandert en vervolgens bij Call of Duty hetzelfde doet.

  PSN username veranderen later wel mogelijk

  Layden gaf verder aan dat ze het jammer vinden dat een enkeling het verziekt voor de rest, en ze nog op zoek zijn naar een manier om het aanpassen van je PSN username mogelijk te maken.

  We willen het veranderen van je PSN username op een transparante manier doorvoeren, maar daarbij voorkomen dat zichzelf onherkenbaar maken.

  Er wordt over nagedacht en het ligt op de planning om later toegepast te worden. Zouden jullie hier gebruik van maken als het kan in de toekomst?

  Over de verschillen tussen PSN en Xbox Live hebben we laatst nog een goede discussie gehad. Ook hebben we een top 10 van beste PSN games voor je samengesteld!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.