Vrouwelijke Thor naar Disney Infinity?

  Marvel heeft bekendgemaakt dat een nieuw vrouwelijk personage de hamer en titel van Thor zal overnemen. Het personage zal in een nieuwe stripboekenreeks de hoofdrol opzich nemen. John Vignocchi, de uitvoerend producent van Disney Infinity, heeft aangegeven dat er een mogelijkheid is voor de nieuwe Thor om naar Disney Infinity te komen.

  Vignocchi vertelt dat indien er genoeg vraag is naar de verschijning van de nieuwe Thor in Disney Infinity, het zeker een mogelijkheid is voor haar om geïntroduceerd te worden. Hij vertelde verder dat Disney Infinity een immer veranderd platform is, waardoor de introductie van nieuwe personages geen probleem zal zijn.

  Overigens is Thor niet het enige personage dat een gedaanteverwisseling zal ondergaan. Marvel maakte onlangs ook bekend dat Falcon de titel van Captain America over zal nemen. Recentelijk werd er ook een nieuwe Ms. Marvel geïntroduceerd, genaamd Kamala Khan. Zij nam de titel over nadat de Carol Danvers de titel van Captain Marvel opzich nam.

  Disney Infinity en Marvel

  Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes verschijnt in september. Het is het vervolg op Disney Infinity, en introduceert Marvel karakters in de wereld van Infinity. Thor van Disney Infinity en Disney Infinity 2.0. is gebaseerd op de Thor uit de animatie serie Avengers Assemble. Marvel Entertainment is sinds 2009 van Disney.

  Disney Infinity

  Verkijgbaar vanaf 20 august 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.