VRFC trailer laat beelden zien van VR voetbalgame

  Voor de mensen die hun fysieke bal het liefst in willen ruilen voor een digitale bal is er nu een nieuwe VRFC trailer. De Virtual Reality voetbalgame laat de mogelijkheden zien voor wie zich wil kronen als de virtuele Lionel Messi, Cristiano Ronaldo of Luis Suárez.

  VRFC is een game van het bedrijf Cherry Pop Games en laat je wedstrijden spelen van vijf tegen vijf, zowel offline als online. De keeper wordt bestuurd door de computer, dus mocht je met je vrienden besluiten om een team te vormen dan zul je er maximaal drie kunnen uitnodigen.

  VRFC trailer laat zien wat je kan

  Nu laat de trailer van het virtuele voetbalspel zien wat we allemaal kunnen. Zo zijn de basisvaardigheden die je moet uitvoeren als voetballer allemaal aanwezig, denk aan schieten, passen, tackelen en koppen. Tijd dus om de PlayStation Move controllers op te pakken en je handen in plaats van je voeten te laten spreken.

  Nu kun je in de trailer hierboven zien hoe VRFC te werk gaat. Nu ziet het spel er uiteraard niet zo gelikt uit als FIFA 18 of Pro Evolution Soccer 2018, maar het is en blijft een VR game. VRFC zal vanaf 27 februari verkrijgbaar zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.