VR video neemt je mee op avontuur met Obama

  Als je Obama in VR wil ontmoeten, dan kan dat vanaf nu. In de VR video 'Through The Ages' krijg je samen met Obama een toer door het Yosemite National Park in Amerika. De Amerikaanse president werkte hierin samen met Felix & Paul Studios, Oculus en National Geographic dat de 360º video plaatste op Facebook.

  In 'Through The Ages' vertelt Obama de rijke geschiedenis van het park en hoe Amerika haar parken moet koesteren zoals ze dit lang geleden deden. Hij werkte hierin vooral samen met National Geographic met als onderliggende gedachten mensen op de hoogte te stellen van de klimaatveranderingen. Een andere belangrijke reden is dat de kinderen uit Amerika zien hoe mooi een park kan zijn.

  Het ene moment sta je in een gigantisch grasveld, het andere moment vaar je in een kano over het water. Ook beelden van Obama die foto's maakt met kinderen en rangers komen voor in de elf minuten lang VR video.

  VR video met Obama lijkt een korte natuur documantaire

  VR kan op een wonderlijke manier een boodschap verspreiden. Het zou een doorbraak kunnen zijn in de wereld van VR. Omdat de boodschap van Obama in VR zo intiem wordt verteld, zal dit helpen met hoe de kijker de booschap in zich opneemt.

  Eigenaren van de Samsung Gear VR headset kunnen de video downloaden in de Oculus Store, maar de Oculus Rift eigenaren zullen helaas nog even moeten wachten. Als je niet beschikt over een VR headset kun je de video alsnog bekijken. Met de rechter muisknop kun je de video naar 360 graden draaien.

  Wanneer de VR video te downloaden is voor de VR headsets is nog niet bekend.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.