Voortgang en stats in Red Dead Online beta zullen niet worden gereset

  Vaak wordt de voortgang en stats gereset zodra een beta sluit, maar Red Dead Online spelers hoeven zich hier geen zorgen om te maken. Rockstar Games meldt in een tweet dat zij ‘geen plannen hebben om dit te resetten zodra de beta eindigt.’ Ook is het bedrijf bezig met werken aan de algemene game stabiliteit.

  In de tweet reageert Rockstar op de feedback die het bedrijf kreeg van fans. De kritiek zou gaan over de economie in Red Dead Online. Zo zou een blik bonen meer kosten dan een een gouden ring. Rockstar heeft aangegeven hier aan te gaan werken, zodat fans hetzelfde goede gevoel krijgen als dat ze krijgen bij GTA Online, aldus de ontwikkelaar.

  Red Dead Online en GTA 5 werken wat updates betreft vrijwel hetzelfde. Beide games begonnen met een beta-versie die naderhand verbeterd werd en meer content kreeg. Recent is de eerste update van Red Dead Online uitgebracht. Hierbij wordt de focus vooral gelegd op een bug waarbij veel spelers zonder reden uit de server worden geschopt.

  Feedback geven op Red Dead Online beta

  Spelers die tegen problemen aanlopen of feedback willen geven krijgen de mogelijkheid om dat te doen op de website. Deze feedback zal door Rockstar gebruikt worden om de game te verbeteren in de komende updates van Red Dead Online. Op de webpagina kan elke speler bugs en technische problemen melden of feedback en suggesties toevoegen.

  Red Dead Online heeft verschillende gamemodi, zoals Shootout & Team Shootout, waarbij spelers een oneindig aantal levens hebben en anderen zoveel mogelijk moeten doden. Verder is er een modus genaamd Make It Count, een battle royale modus die vergelijkbaar is met Fortnite en PUBG.

  Bij Most Wanted zijn de spelers met de meeste eliminaties op hun naam het meeste waard. Bij Hostile Territory werk je in een team samen om de controle te krijgen over het land. Ten slotte heb je Name Your Weapon, waarbij je meer punten krijgt wanneer je een moeilijker wapen gebruikt. In ons artikel lees je alles wat je moet weten over de Red Dead Online details.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.