Voorlopig geen The Elder Scrolls 6 aankondiging volgens Bethesda

  Met alle drukte rondom Fallout 4 wachten een hoop Elder's Scrolls fans stilletjes op een The Elder Scrolls 6 aankondiging. Die hoop wordt door Bethesda voorlopig de kop ingedrukt; het bedrijf geeft aan dat er in de komende periode zeker geen The Elder Scrolls 6 aankondiging zal worden gedaan.

  Dit heeft Pete Hines, hoofd van de PR- en marketingafdeling van Bethesda, kenbaar gemaakt in een interview op gamescom. Voorlopig zal Bethesda zich concentreren op Fallout 4 en The Elder's Scrolls Online. Wel zijn er kleinere aankondigingen te verwachten, zoals DLC voor een van beide games.

  The Elder Scrolls 6 aankondiging lijkt nog ver weg

  Toch zullen Bethesda-fans voorlopig hun handen vol hebben aan Fallout 4 (die overigens door jullie verkozen is tot glansrijke winnaar van de XGN gamescom Awards). Volgens Hines is Bethesda op dit moment dan ook voor de volle 100% bezig met de release van van deze game.

  Logisch, want Fallout 4 verschijnt al op 10 november dit jaar voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC. Ook de MMO-RPG Elder Scrolls Online is op dit moment vrij populair.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.