Volgens geruchten koopt Microsoft Electronic Arts

  Volgens geruchten zal Microsoft Electronic Arts kopen. Dit is hoogstwaarschijnlijk om meer Xbox One exclusives te ontwikkelen.

  Om dit te kunnen bereiken volgt het gerucht dat er enkele grote ontwikkelaars in het vizier zijn van Microsoft. Hieronder vallen Electronic Arts, Valve en Bluehole. Bluehole blies afgelopen jaar op vanwege PlayerUnknown’s Battlegrounds en het lijkt erop dat Microsoft van plan is om dit een Xbox One en Microsoft Windows exclusive te houden.

  Wellicht koopt Microsoft Electronic Arts of andere ontwikkelaar

  Deze geruchten komen naar aanleiding van een onderzoek van Polygon. De website begint het artikel met de vraag hoe Microsoft de problemen rond Xbox One exclusives op gaat lossen. Want als we kijken naar hoeveel PlayStation exclusives er dit jaar al bevestigd zijn en hoeveel Xbox One exclusives, is dit verschil groot.

  Voor de PlayStation 4 worden er exclusives aangeboden als The Last of Us 2, de Spider-Man game en Detroit: Become Human. Voor de Xbox One zijn de bevestigde 2018 exclusives onder andere State of Decay 2, Crackdown 3 en Sea of Thieves.

  Er is natuurlijk altijd een mogelijkheid dat Microsoft besluit om een van deze grote ontwikkelaars te kopen, maar het blijven geruchten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.