Volgende Super Smash Bros. Ultimate amiibo zijn al bevestigd

  Ook bij de Switch-versie van dit vechtavontuur kunnen we die plastic figuurtjes van Nintendo verwachten. Er zijn al twee Super Smash Bros. Ultimate amiibo officieel onthuld. Waarschijnlijk zullen er nog meer onthullingen volgen.

  Als eerste worden de amiibo voor Pichu en en Ice Climbers onthuld. Eerder werd tijdens de E3 Nintendo persconferentie al onthuld dat Inkling, Daisy, en Ridley hun eigen amiibo-figuurtjes kregen.

  Smashen met Super Smash Bros. Ultimate amiibo

  Het is nog onbekend hoeveel van de smashers allemaal een amiibo zullen krijgen. Mogelijkerwijs gaan alle karakters die in het spel speelbaar zijn een amiibo krijgen. Een groot deel hiervan heeft al amiibo en het andere deel zou Nintendo met hetzelfde gemak er nog bij kunnen produceren. In ieder geval bevat de huidige selectie amiibo niet enkel nieuwe en terugkerende Smash-figuren, maar ook al het de Echo-fighter Daisy.

  Mocht Nintendo op deze voet doorgaan en dus voor alle personages én (de belangrijkste) Echo-fighters ook amiibo maken, dan kan dit een dure grap worden voor de verzamelaar. Er zijn flink wat personages aangekondigd voor deze nieuwe Smash-titel. Super Smash Bros. Ultimate wordt namelijk één grote collectie van alle toffe personages die ooit ook maar in een van de Smash games voorbij zijn gekomen.

  Super Smash Bros. Ultimate komt 7 december naar de Nintendo Switch. Vanaf dat moment kun je al je favoriete Nintendo personages in elkaar rossen en de amiibo in-game gebruiken.

  Super Smash Bros. Ultimate

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.