Volgende Pokemon GO evenement zal dit weekend plaatsvinden

  Niantic heeft een nieuw Pokemon GO evenement aangekondigd. Het event heet Community Day en zal een maandelijks evenement worden binnen Pokémon GO.

  Niantic biedt het evenement aan als een gelegenheid voor spelers om bij elkaar te komen. De evenementen worden niet op een bepaalde locatie georganiseerd maar zijn wereldwijd gebruik van te maken.

  Pokemon GO evenement met speciale Pokémon

  Tijdens Community Days zullen er speciale Pokémon beschikbaar komen om te vangen. Wanneer een Pokémon is gevangen zal deze een ‘exclusieve move’ krijgen. Tijdens de Community Days zullen er naast de speciale pokémon die te vangen zijn ook speciale bonussen beschikbaar zijn. Hieronder valt meer XP of Stardust en de Lure Modules die geactiveerd zijn hebben een effect van drie uur.

  De Pokémon die morgen te vangen zal zijn is Pikachu. Niantic raadt spelers aan om vooral parken in te gaan om te zoeken gaan naar Pikachu. Wanneer Pikachu is gevangen heeft hij de special move ‘Surf’. Tijdens het evenement kunnen spelers dubbele XP verdienen.

  Kan jij binnenkort nog wel Pokémon GO spelen?

  Morgen zal de eerste Community Day van start gaan van 11:00 uur tot 14:00 uur. Helaas is de tijd om een Pokémon te vangen niet super lang, maar wel komt het evenement maandelijks terug zodat spelers weer een poging kunnen wagen.

  Binnenkort zal de ondersteuning van Pokémon GO op oudere iPhones verdwijnen. Lees nu of jij de game nog zou kunnen spelen op je iPhone of iPad.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.