Volgende Pokemon Go Community Day details bekendgemaakt

  Ontwikkelaar Niantic heeft details onthuld rond de volgende Pokemon Go Community Day. De datum van het evenement is zaterdag 22 september en deze dag zal in het teken staan van de Pokemon Chikorita.

  Net als de vorige keren zal het evenement niet de hele dag in beslag nemen: op zaterdag 22 september kunnen spelers in Nederland tussen 11:00 uur 's ochtends en 14:00 uur 's middags deelnemen aan het evenement.

  Details over de september Pokemon Go Community Day

  Tijdens deze periode van drie uur zal de Pokemon Chikorita uit Gen 2 vaker in het wild voorkomen. Wanneer spelers gedurende deze tijd een Bayleef evolueren, zal dit een Meganium worden die over een speciale aanval beschikt. Welke aanval dit precies is, is op dit moment nog niet bekendgemaakt door Niantic.

  Verder kunnen spelers genieten van een bonus voor het vangen van Pokemon. Tijdens het Community Day evenement geldt namelijk een bonus voor drie keer zoveel catch XP. Daarnaast blijven Lures drie uur lang actief.

  Eerder deze maand heeft Niantic meer nieuws naar buiten gebracht rond Pokemon Go. Tijdens een interview werd bekendgemaakt dat er op dit moment aan een PvP-modus gewerkt wordt, die mogelijk dit jaar nog zal verschijnen.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.