Volgende Pokémon Go Community Day aangekondigd

  Niantic heeft de volgende Pokémon Go Community Day aangekondigd. Dit zal de derde keer zijn dat er een Community Day plaatsvindt. Op 25 maart zullen spelers een speciale Pokémon kunnen vangen van Red en Blue.

  Net zoals de twee afgelopen evenementen zal de volgende Community Day ook drie uur duren. Op 25 maart zal het evenement vanaf 20:00 uur tot 23:00 uur wereldwijd plaatsvinden. Tijdens deze uren kunnen spelers zeldzame Pokémon vangen die een speciale move hebben. Niantic heeft de move nog niet bekendgemaakt, maar wel dat de Pokémon Bulbasaur zal zijn.

  Pokémon Go Community Day met extra XP en Stardust

  Tijdens de Community Days zullen er naast de speciale Pokémon die te vangen zijn ook speciale bonussen beschikbaar zijn. Hieronder valt meer XP of Stardust en de Lure Modules die geactiveerd zijn hebben een effect van drie uur. Tijdens dit event zullen spelers drie keer zoveel XP krijgen bij het vangen van een Pokémon. Meer details over het evenement zullen in de toekomst onthuld worden.

  Het eerste Pokémon Go Community Day evenement werd in januari gehouden. Het evenement duurt slechts een paar uur, maar keert maandelijks terug zodat spelers kunnen profiteren van de actie. Het meest recente Community Day event vond afgelopen weekend plaats.

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.