Volgende Monster Hunter World Beta is dit weekend al

  De vorige Monster Hunter World beta is nog niet eens week geleden afgelopen, maar de volgende dient zich alweer aan. Vanaf 22 december kan iedereen met een PlayStation 4 namelijk aan de slag ermee.

  De nieuwe beta van Monster Hunter World loopt van vrijdag 22 december (7 uur 's avonds) tot en met dinsdag 26 december (7 uur 's avonds). In tegenstelling tot de vorige, is deze wel voor alle spelers beschikbaar. Althans, voor alle PlayStation 4 bezitters dan. Mensen met alleen een Xbox One of PC kunnen niet deelnemen aan de test.

  Niet veel bekend over Monster Hunter World beta

  Los van de tijden is er inhoudelijk niet veel bekend over wat de aankomende Monster Hunter World beta ons gaat bieden. Waarschijnlijk zijn de twee werelden en monster uit de beta van anderhalve week geleden gewoon weer van de partij.

  Wanneer de beta tweede kerstdag stopt, is het precies een maand wachten tot de volledige release van Monster Hunter World. De game komt namelijk 26 januari uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Niet dat de game daarna geen ondersteuning krijgt overigens, want er is zelfs al gratis DLC aangekondigd voor in de maande na de release.

  De beta is van 22 tot en met 26 december te spelen. Je kan het vanaf vandaag al wel preloaden, zodat je bij aanvang van de betatest gelijk aan de slag kunt.

  Monster Hunter World

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.