Volgende grote Windows 10 update geeft Cortana grotere rol

  Microsoft heeft onlangs Cortana uitgebracht op iOS en Android, maar heeft bekendgemaakt om de slimme assistent een nog grotere rol te gaan geven in Windows 10. Windows heeft aangegeven binnenkort een nieuwe, grote Windows 10 update uit te brengen die Cortana een stuk belangrijker maakt.

  Cortana verscheen voor het eerst bij de komst van Windows 10 eerder dit jaar en is de eerste slimme assistent die volledig ontwikkeld is door Microsoft. Met een nieuwe update moet Cortana een nog grotere rol gaan spelen in Windows 10 en verschijnt ze ook als zwevende app in bijvoorbeeld je documenten, waar ze extra informatie en hulp biedt.

  Microsoft wil bij de volgende grote update ook zijn Windows 10 notification center functioneler maken en voor meer integratie zorgen in zijn apps. Het bedrijf werkt ook aan een upgrade voor Cortana op smartphones, die vergelijkbaar moet worden met de Google Now feature.

  Windows 10 update wordt verwacht in 2016

  Microsoft is momenteel al druk bezig met de update en heeft aangegeven binnenkort al enkele features te introduceren, zoals extensie ondersteuning in zijn Microsoft Edge browser. Wanneer de nieuwe Windows 10 update precies uitkomt is nog niet bekend, hoewel er wel wordt gesproken over begin 2016.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.