Volg ons op Social Media en win LEGO Jurassic World voor op de Switch!

  In de loop van Black Friday (en de feestdagen) vinden we het alleen maar toepasselijk dat we iets meer weggeven dan normaal. Heb jij toevallig een Switch en ben je een echte LEGO Jurassic World fan? Lees dan vooral door voor de giveaway hieronder.

  Volg ons op Social Media en win:

  Giveaway 3x LEGO Jurassic World - Nintendo Switch

  Ja dames en heren, wij geven LEGO Jurassic World weg! In dit geweldige spel valt toch wel alles op zijn plek. Bouw je een weg door het geweldige verhaal van Jurassic World en speel de game samen met een vriend of ga het avontuur alleen aan met minstens 10 uur vol met humor!

  "Maar XGN. Hoe win ik deze geweldige game voor mijn Switch?"

  Geen zorgen, Je hoeft niet extreem veel te doen. Het enige wat je hoeft te doen is even een reactie achterlaten en ons te volgen op een van onze Sociale Media-platformen. Wij geven de andere 2 LEGO Jurassic World games namelijk weg op onze andere kanalen. Als je dus meer kans wilt maken op deze toffe prijs kan je natuurlijk ook meerdere keren meedoen op de desbetreffende Sociale Media-platformen.

  "Op welke platformen kan ik mee doen?"

  Je kan mee doen met 3 verschillende giveaways. De giveaway hier op de site, op Instagram en op TikTok. Het idee is dus alsvolgt:

  Al doe je dus mee met alle giveaway dan maak je 3 keer zoveel kans als de rest! Alle kleine beetjes helpen en zolang jij voldoet aan de eisen maak je kans. Overigens gaven wij LEGO Jurassic World een 9.0 in onze review.

  De winnaar wordt zoals gewoonlijk volgende week bekendgemaakt!

  LEGO Jurassic World

  Verkijgbaar vanaf 11 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.