Volg de PAX East Gearbox livestream hier live vanaf 19.00!

  Vanavond om 19.00 kun je live de PAX East Gearbox livestream volgen. De studio achter Borderlands loopt de livestream al weken te teasen op Twitter. Gisteren werd er nog even olie op het vuur gegooid door middel van een korte trailer die alvast de eerste beelden toonde.

  Vanavond gaat Gearbox Software, de studio achter bekende titels als Borderlands, Battleborn en Duke Nukem Forever, haar plannen bekendmaken. De studio is al de hele maand bezig met het promoten van het evenement dat tijdens PAX East gaat plaatsvinden. De verschillende teasers die het bedrijf op Twitter heeft geplaatst doet vermoeden dat het om een Borderlands-gerelateerde aankondiging gaat.

  Bekijk een live video van GearboxOfficial op www.twitch.tv

  Je kunt de livestream ook volgen via het Twitch-account van Gearbox.

  PAX East Gearbox livestream verwachtingen

  Door het scala aan teasers van de Amerikaanse studio Gearbox zijn er veel verwachtingen voor het evenement. Zo laten sommige teasers de artstyle van Borderlands zien en is Maya uit Borderlands 2 zelfs op één van de foto's te zien in een blokkerig formaat. Een andere foto laat een verlaten stoel in een soort laboratorium zien die doet denken aan de behandelkamer van Dr. Zed. Alles wijst erop dat er een Borderlands-gerelateerde aankondiging aan zit te komen.

  Toch hoeft dit niet de enige aankondiging te zijn, want er is één tweet geplaatst die de terugkeer van een andere bekende reeks laat doorschijnen. In de foto, hieronder te zien, staat Duke Nukem uit Duke Nukem Forever afgebeeld in een pose die doet vermoeden dat hij een boks wil geven. Deze wil hij geven aan één van de personages uit Bulletstorm, waardoor het niet gek is om te verwachten dat een nieuw deel uit één van de twee series aangekondigd zal worden.

  Borderlands livestream - Gearbox Software

  Borderlands 3 onthulling wordt al langer verwacht

  Het is niet de eerste keer dat er wordt gespeculeerd over de mogelijke aankondiging van Borderlands 3. Vorig jaar werd er nog gedacht dat de game onthuld zou worden tijdens E3 2018, maar dit gerucht werd al snel de grond in geboord. Randy Pitchford, directeur van Gearbox Software, liet destijds een maand voor de E3 weten dat er geen hoop gevestigd moest worden op de aankondiging van Borderlands 3. De aankondiging van de game bleef dan ook uit, maar dat zit nu wel anders.

  Pitchford is zelf namelijk één van de onruststokers die de teasers rondom de PAX East Gearbox livestream op Twitter plaatst. In de bovenstaande tweet laat hij namelijk weten dat hij erg uitkijkt naar 28 maart, de dag van de PAX East Gearbox livestream. Sindsdien heeft hij ook meerdere berichten van het Gearbox-Twitteraccount ge-retweet. Al deze berichten hebben gemeen dat het teasers zijn voor de livestream van vanavond.

  Het lange wachten op Borderlands

  Het is niet gek dat er al lange tijd gespeculeerd wordt over een nieuwe game in het Borderlands-universum aangezien de meest recente game alweer vier jaar geleden uitkwam. Dat was The Handsome Collection, een collectie van Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel die uitkwam op de PlayStation 4 en Xbox One. Als we de collectie niet meerekenen, is Tales from the Borderlands de meest recente titel in de reeks. Deze werd ontwikkeld door Telltale Games, het bedrijf dat inmiddels failliet is verklaard.

  Tales from the Borderlands

  Verkijgbaar vanaf 25 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.