Vodafone Thuis - Flexibel, maandelijks opzegbaar en niet duur

  Tegenwoordig is het aanbod van internet, telefonie en tv groot en wij consumenten zien tussen de bomen het bos niet meer. Alle aanbieders van alles-in-één pakketten hebben hun voor en nadelen. In deze special gaan we dieper in op wat het nieuwe Vodafone Thuis allemaal precies te bieden heeft, om je te helpen bij de keuze voor de juiste provider.

  In 2014 maakte 56 procent van de Nederlandse huishoudens gebruik een ‘triple play’ abonnement. Wat is er belangrijk aan een compleet alles-in-één pakket? Flexibiliteit, maandelijkse opzegbaarheid of misschien tv kijken op het tweede scherm? Het beschikbare aanbod hangt vaak af van je locatie. Zo is er bijvoorbeeld op het ene adres wel glasvezel beschikbaar en op het andere niet.

  Wat het relatief nieuwe Vodafone Thuis biedt is een aanbod waar je alles flexibel kan kiezen. Het hoeft niet eens een alles-in-één pakket te worden, maar kan ook internet en tv zijn zonder bellen of vice versa. Je hebt alle flexibiliteit en kan gewoon maandelijks de keuze maken wat je wel en niet in je pakket wil houden.

  Het kan zijn dat je iets hebt afgenomen, amper gebruikt en de volgende maand liever niet meer in je abonnement wil. Die flexbiliteit kan Vodafone Thuis je bieden, en dat is toch wel lekker.

  Vodafone Thuis biedt interactieve tv met vrijheid

  Als we het over interactieve TV hebben dan verwachten we tegenwoordig een stuk meer dan alleen het kijken van televisie. Ook het kijken van televisie op de smartphone en tablet hoort er nu bij, en opnemen is voor veel mensen ook niet meer weg te denken.

  Vodafone Thuis biedt naast andere providers een complete ervaring die je maandelijks kan wijzigen. Is de TV bezet dan kun je gewoon op tablet of smartphone verder kijken en als je een programma hebt gemist dan kun je die gemakkelijk - wél binnen tien dagen - terug kijken.

  vodafone thuis

  Verschillende zender pakketen direct aan en uit te zetten

  Vodafone Thuis biedt de keuze uit drie opties: een start, een extra of een pluspakket. Het startpakket is vooral als standaard pakket bedoeld waar je uit kiest als je de belangrijkste zenders wilt hebben. Dit pakket bestaat al uit 25 HD-zenders, 54 normale zenders, een gratis app voor televisie op je smartphone of tablet, een gratis interactieve TV box en 10 dagen programma's terugkijken die je hebt gemist.

  De twee overige pakketen zijn vooral als extra pakketen bedoeld. Je krijgt hierbij uiteraard alle opties van het startpakket, maar kunt deze uitbreiden met het extra zender pakketen. Bij het pluspakket kun je zelfs kiezen uit vier extra zender pakketen. Mocht je met dit grote aanbod toch nog iets missen? Dan kun je naast 'programma gemist' ook pauzeren tegen een extra betaling van vijf euro per maand.

  Internet voor elk budget

  Misschien nog wel belangrijker dan tv is snel internet, zeker als je geen lag in je games wil tegenkomen. Niet alleen snel internet is belangrijk, maar ook met name de latency (die bij glasvezel vele malen lager, en dus sneller, is). Als je bijvoorbeeld met meerdere familieleden op het internet zit, kun je al redelijk snel langzaam internet krijgen, wat erg vervelend kan zijn, zeker als je je killstreak in een game niet wil verliezen.

  Vodafone Thuis biedt een normale internet verbinding waarvan een keuze is uit een bereik van 20 MB/ps tot 80 MB/ps en een glasvezelverbinding waarbij je kunt kiezen uit een bereik van 50 MB/ps tot 500 MB/ps. Let wel op dat glasvezel van Vodafone nog niet overal beschikbaar is en kun je dat eerst even checken aan de hand van je postcode. Je ziet dan direct welke pakketen er beschikbaar zijn bij jou in de wijk.

  vodafone thuis

  Bellen met een handig extraatje

  Bij het bellen van Vodafone Thuis komt gelukkig niet zoveel kijken als bij televisie of internet. Vodafone Thuis biedt bellen met een laag starttarief en door het afrekenen per seconde betaal je alleen voor hetgeen je gebruikt. Je betaalt dus niet onnodige kosten voor iets dat je niet gebruikt.

  Ook hier kun je kiezen uit drie pakketen: het start pakket wat je de basis van telefonie geeft, een extra pakket die je 2500 minuten geeft om naar vaste nummers in Nederland te bellen en een plus pakket die 2500 minuten geeft voor het bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland.

  Een handig extraatje dat we nog niet eerder hebben gezien, is het afluisteren van je voicemail via email. Als je overdag niet thuis bent, maar toch op de huistelefoon wordt gebeld dan kunnen de voicemails die er worden ingesproken via de mail naar je worden verstuurd. Zo kun je ook direct iemand terugbellen als je de voicemail hebt afgeluisterd.

  Alles om connected te zijn

  Vodafone Thuis bevat alles wat je nodig hebt om thuis connected te zijn. Een groot aanbod van HD-zenders, 54 normale zenders, programma gemist, live pauzeren en een app om overal TV te kunnen kijken. Internet is in een groot assortiment verkrijgbaar met voor iedereen wat wils. Ook voor de vaste telefoon is er genoeg keus, voor zowel de grote als kleine beller. De voicemail die naar je email verstuurd kan worden is een leuke toevoeging die we nog nergens anders hebben gezien.

  Kortom de keuze is ruim en divers, en alles in je abonnement is zelf zeer flexibel te kiezen en maandelijks bij te stellen. Heb je de ene maand iets gekozen dan kun je het de volgende maand weer uitzetten mocht het toch niet bevallen. Al met al maakt dit Vodafone Thuis een flexibele optie die voor iedereen de moeite waard is om te overwegen.

  En een beetje gamer kiest natuurlijk voor de glasvezel verbinding!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.