Vive Deluxe Audio Strap release bekendgemaakt

  De Vive Deluxe Audio Strap release is vandaag bekendgemaakt in een Vive blog. De Vive Deluxe Audio strap kan gebruikt worden met de HTC Vive en zal vanaf 6 juni beschikbaar zijn.

  De Vive Deluxe Audio Strap gaat 119,99 kosten en zal vanaf 6 juni te bestellen zijn op de website van Vive en bij Vive retailers. De Audio Strap kan gebruikt worden met de VR headset HTC Vive en moet ervoor zorgen dat het gebruik ervan wat comfortabeler wordt.

  De Audio Strap is erg handig voor mensen die samen een HTC Vive delen, want hij is op een handige manier te verstellen tussen meerdere groottes. Daarnaast moet de Audio Strap voor verbeterde gewichtsbalans en ergonomie zorgen, waardoor je op een comfortabele manier langere tijd achter elkaar van de HTC Vive gebruik kan maken.

  Vive Deluxe Audio Strap release is op 6 juni

  Ook zorgt de Vive Deluxe Audio Strap voor geïntegreerde audio en hoef je dus niet meer naar je oortjes op zoek voordat je de VR headset op je hoofd zet. De hoek en de hoogte van de speakers van de Audio Strap zijn makkelijk te verstellen. Ook kun je de speakers makkelijk naar boven schuiven als iemand toch besluit tegen je te praten terwijl je het gevaarte op je hoofd hebt.

  Meer over HTC Vive

  De HTC Vive werd in december 2015 aangekondigd en kreeg vervolgens in april 2016 een release. Sindsdien zijn er al aardig wat games uitgekomen voor de HTC Vive en in onze special kun je een top 5 van games voor de HTC Vive bekijken. In onze HTC Vive hands-on kun je meer informatie vinden over deze VR headset.

  Loading...
  x

  ┬ę 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.