Vin Diesel in Avatar 2 film te zien volgend jaar?

  Fast & Furious hoofdrolspeler - en stemacteur van Groot - Vin Diesel zal een rol gaan spelen in de film Avatar 2. Daarnaast zal Diesel ook in de films die nog gaan volgen een rol vullen. Dit is bekend geworden door een video die de acteur plaatste op Instagram met James Cameron, de maker van de Avatar franchise.

  Diesel staat niet alleen in de schijnwerpers op het grote witte doek, maar ook op mensen hun telefoon. Gisteren liet Vin Diesel dan ook weten in een video met James Cameron - een filmmaker die erg bekend is om zijn film Avatar - waarin het erop neer kwam dat hij een rol zal gaan spelen in Avatar 2. Verder zal de acteur dan ook in de films die hierop nog volgen gaan spelen.

  Wat voor rol krijgt Vin Diesel in de Avatar 2 film?

  De vraag is nu: welke rol zal Vin Diesel dan gaan spelen in de Avatar 2 film? Dat is namelijk nog niet bekend. Zal de acteur onderdeel worden van de Na’vi, aka de blauwe schepsels, of zal hij in de film voorkomen als een mens? Beide rollen zouden een mogelijkheid kunnen zijn, aangezien Diesel niet alleen ervaring heeft met als mens acteren maar ook met stemmen inspreken.

  De acteur heeft namelijk al zoals eerder gezegd de stem ingesproken van Groot. Dit is een boomachtig karakter binnen het Marvel Cinematic Universe. De film waarin Groot voorkomt heet Guardians of the Galaxy. Heb je hier nog nooit van gehoord? Dan kun je onze review van Guardians of the Galaxy wel even bekijken om meer over de film te weten te komen.

  Wie spelen er nog meer mee in Avatar?

  Naast Vin Diesel speler er nog een aantal andere grote acteurs en actrices mee in de Avatar franchise die samen voor een goed vervolg kunnen zorgen. Sam Worthington speelde in de eerste Avatar film de hoofdrol als Jake Sully. Aan zijn zijde speelde Zoe Saldana als Neytiri samen met CCH Pounder als Mo’at.

  Kate Winslet en Cliff Curtis waren er in de afgelopen film ook van de partij. Al deze acteurs speelden de rollen van Na’vi personages. Verder werden menselijke personages gespeeld door Giovanni Ribisi en Edie Falco.

  Wanneer staat de volgende Avatar film voor release gepland?

  Avatar 2 staat voor nu gepland voor 18 december 2020. Dit als er geen vertragingen opgelopen zullen worden.

  Avatar is zo'n bekende franchise dat de film zelfs een eigen game heeft ontvangen. Ben je nieuwsgierig naar deze game? Dan kun je onze review van de Avatar game even bekijken en hier meer over lezen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.