Vijf tips om Black Friday 2020 te overleven

  Het is bijna tijd voor het grootste prijzenbonanza van het jaar. Black Friday staat altijd in het teken van grote aanbiedingen en veel geld uitgeven en 2020 is daar geen uitzondering in. Misschien gaat het dit jaar wel iets ander door alles wat er aan de hand is tegenwoordig, maar we kunnen in ieder geval niet wachten om de beste koopjes te scoren. We geven je hier vijf tips hoe je Black Friday het beste kunt overleven in 2020.

  Kies je koopjes goed uit

  Het is belangrijk dat je niet klakkeloos rond gaat struinen op het internet, op zoek naar de beste koopjes. Voor je het weet zijn de goede producten dan allang weg. Een goede Black Friday 2020 tip is dan ook om jouw koopjes goed uit te kiezen. Weet wat je wil gaan kopen en waar je dat wil gaan doen. Ben je opzoek naar een nieuwe tv? Zoek dan uit wat voor soort tv, waar je die ongeveer zou willen halen en hoe duur het product is qua nieuwprijs.

  Een goed platform om hiervoor te gebruiken is Tweakers. Hier kun je op product zoeken en zo de prijzen van verschillende winkels vergelijken. Je kunt zelfs een melding aanzetten voor jezelf. Als een product beneden een bepaalde prijs wordt aangeboden krijg jij een mailtje met een melding hiervan. Zo ben jij altijd up-to-date met Black Friday 2020.

  Weet hoeveel je kunt uitgeven

  Het laatste waar je natuurlijk op zit te wachten is teveel geld uitgeven. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je na Black Friday 2020 een paar maanden op water en brood moet leven. Een tip van ons is dan ook om een budget vast te stellen en je daar ook aan te houden. Weet hoeveel je kunt missen en zorg dat je hier niet overheen gaat. Oke, als je net tien of twintig euro erboven zit is het niet erg, maar ga die grens gewoon niet over. Het zijn leuke aanbiedingen, maar hoeveel van die producten heb je uiteindelijk ook echt nodig?

  Op de website van XGN houden we je tijdens Back Friday 2020 up-to-date met de beste koopjes die we maar kunnen vinden. Zo ben jij altijd goed voorbereid om geld uit te geven en nee, niet te veel.

  Koop niet gelijk het eerste het beste

  We snappen dat je enthousiast wordt van een lekker koopje en dat nemen we je ook niet kwalijk. Wat we je wel willen meegeven als advies voor Black Friday 2020 is om niet gelijk het eerste de beste koopje in je winkelwagen te gooien. Het kan namelijk makkelijk voorkomen dat hetzelfde product ergens anders nog goedkoper is. Als je even verder zoekt, dan zul je vaak voor verrassingen komen te staan. Zo houd jij weer meer geld over om aan andere dingen uit te geven. Maar je weet het, ga niet over je budget heen.

  Wees niet bang dat websites en winkels te weinig van een product hebben tijdens Black Friday. Kijk rustig even verder en als je echt niets goedkopers kunt vinden dan mag je het gewoon kopen. Bedrijven houden echt wel rekening met Black Friday-gekkies die staan te popelen om alles in de sale aan te schaffen.

  Houd rekening met andere dagen

  Black Friday 2020 gaat over het algemeen een stukje anders lopen dan andere jaren. Zo gaat het prijzenfestijn dit jaar waarschijnlijk verdeeld worden over een aantal extra dagen om de gekte in de hand te houden. Maar Black Friday is leuk en alles, maar vergeet vooral de andere koopjesdag niet, genaamd Cyber Monday. Vaak zijn er op die dag nog meer producten in de aanbieding voor veel minder doekoes.

  Heb je niets kunnen scoren tijdens Black Friday 2020 of Cyber Monday 2020? Dan zijn er ook nog altijd de BTW-dagen van onder andere Media Markt in januari. Hier schop je, zoals je misschien wel verwacht, zonder BTW. Dit zijn vaak echt gigantisch grote aanbiedingen op vooral hele dure producten als tv's. computers en telefoons. Ben je dus in de markt voor één van deze producten? Dan is het misschien handig om even de hand op de knip te houden.

  Wat je ook doet, doe het veilig

  Het klinkt misschien als iets logisch, maar doe alsjeblieft voorzichtig. Niet veel winkels zullen dit jaar hun fysieke deuren opengooien voor Black Friday 2020, maar voor diegene die dit doen en voor de consumenten die ernaartoe gaan geven we het volgende advies: Denk logisch na en denk aan je medemens. Houd anderhalve meter afstand, draag een mondkapje en desinfecteer ja handen als je ergens naar binnen gaat.

  Nog vaak genoeg zien we mensen in winkels lopen zonder mondkapjes op en daar gaat ons haar echt van overeind staan. Wees verantwoordelijk voor jezelf en voor een ander.

  Onze Black Friday 2020 tips

  Dit waren onze tips om Black Friday 2020 te overleven. Natuurlijk zal alles dit jaar anders verlopen, maar dat betekent niet dat je met geld moet gaan gooien alsof het pepernoten zijn tijdens de digitale intocht van Sinterklaas. Laat ons in de comments weten op wat voor aanbiedingen jij hoopt.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.