Video Game Hall of Fame kandidaten bekendgemaakt

  Sinds 2015 worden er een aantal spellen geselecteerd voor de Video Game Hall of Fame. Deze hall of fame is te vinden in The National Museum of Play, New York. Een aantal games heeft al zo'n heldenstatus weten te verkrijgen en dit jaar zullen er meer games bijkomen.

  Zo zijn games als DOOM, The Legend of Zelda en Pokemon Red and Green allemaal te vinden in het museum en daar gaan dit jaar weer een aantal games bijkomen. De volgende klassiekers zijn genomineerd en kunnen een plekje winnen in het museum:

  Een lijst vol pareltjes!

  Stemmen op de Video Game Hall of Fame

  Mocht jouw hartje sneller gaan kloppen bij het zien van deze titels, dan kun je er dit jaar voor zorgen dat jouw favoriete game één van de finalisten wordt. Je kunt namelijk een stem uitbrengen. Uiteindelijk heeft een jury het laatste woord, maar toch heb je een invloed op welke games de jury onder ogen krijgt.

  De jury kijkt dan naar een aantal factoren: hoeveel invloed heeft het gehad op de wereld van games? Hoe origineel was het spel? Hoe lang bleven mensen gehecht aan de game? En nog meer.

  Call of Duty: United Offensive

  Verkijgbaar vanaf 24 september 2004

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.