Verwijderde Black Panther scene vrijgegeven voor het publiek

  Een Marvelfilm is meestal één lange zit: voornamelijk Infinity War die al snel twee-en-half-uur aantikt. Soms betekent dit dat er wat scenes moeten worden verwijderd om een film lekkerder door te laten lopen. Bij Black Panther zijn er ook enkele scenes weggehaald, waarbij nu één verwijderde Black Panther scene is vrijgegeven.

  Deze heftige nieuwe scene werd bekendgemaakt door een post op Twitter. In de tweet zien we hoe Okoye en W'Kabi een ruzie hebben. De confrontatie loopt hard op en er wordt flink tegen elkaar geschreeuwd. Dit zorgt voor een interessante ruzie-scene.

  Bekijk de verwijderde Black Panther scene

  Hieronder kun je zelf de uit de film gehaalde scene terugkijken:

  Het succes van Black Panther

  Black Panther is een succesvolle Marvelfilm die eerder dit jaar in de bioscopen verscheen. Alhoewel de volgende Marvel-film The Avengers: Infinity War al in de bioscopen draait, is ook deze zwarte panter nog in zijn eigen film op het witte doek te bezichtigen. In de film neemt hij het op tegen de spraakmakende schurk Killmonger.

  De film was een waar spektakel en in onze Black Panther review is dan ook een 8,5 aan de game gegeven. De film werd geroemd om het acteerwerk en haar heerlijke Afrikaanse sfeer. Niet voor niets is Black Panther de meest succesvolle superheldenfilm tot nu toe, omdat het vorige maand al meer dan 1.2 miljard dollar heeft opgeleverd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.